Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.07.2017 13:29 - Една на милион – сватбата на Лео Меси и какво всъщност трябва да видим от събитието
Автор: foreign Категория: Новини   
Прочетен: 769 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 01.07.2017 13:34


image
 Червен килим, внушителен декор, плеада от звезди и хиляди светкавици осветиха сравнително град Росарио в Аржентина, за това, което мнозина наричат сватба на годината – венчавката на Лео Меси и дългогодишната му приятелка Антонела Рокуцо.

Събитието, в подобаващ за вида си разкош, прикова погледите на милиони по целия свят – фенове на футбола или просто хора, любопитни за късче от живота на богатите и известните. Социалните мрежи гръмнаха със снимки на младоженците пред хотелския комплекс, в който се състоя събитието, а от толкова кадри сякаш всеки от нас е бил на събитието или са го излъчвали на живо по националната телевизия.

Какво видяхме на снимките в социалните мрежи?

Идолът на стотици хиляди се врече във вярност на майката на децата си. Вероятно мнозина мъже не забелязаха толкова нея, колкото любимеца им. Други пък видяха двойката – красиви, млади, успели. Трети забелязаха мащаба на събитието и си казаха “Ех, гледай каква сватба”, сигурна съм има и такива, които са си казали “Ех, тази е късметлийка нахлузи хомота на Лео Меси”

 

Какво всъщност трябва да видим в тази сватба?

Не знам как измерват сватбите на годината, но тази със сигурност се квалифицира. В събития като това обаче има повече от блясък и слава. В тях има история, над която си струва да се замислим. В този случаи любовна история – една на милион. Отвъд червения килим и милионите в банковата сметка, отвъд лъскавите придобивки и звездните моменти тези двама души са съумели да опазят нещо започнало още когато и двамата са били деца. За всички онези, които в момента с ирония прочитат тези думи ще кажа – Да, това се среща рядко. Реалността е, че красавицата сигурно има куп скъпи чанти и обукви, които не афишира в Instagram. Но реалност е също, че тя е била зад гърба на половинката си преди той да достигне върха. Това, което си заслужава да видим на снимките е една жена, която е намерила нещо необикновено в мъжа преди той да стане необикновен за всички нас. E, вярно талантът на Меси го отвежда в Испания още когато е на 13, но колко често шансовете си остават просто шансове?

Антонела и Лео се запознават още като деца, докато срамежливият тогава футболист ходи на гости у братовчеда на красавицата и негов приятел по топка Лукас Скалия. Едва на 9 Лео вече знае, че е срещнал жената за него. Рядко срещано ще кажете и сте прави, но колко от нас наистина отделят време да опознаят хората, които срещаме в живота си? Лео, противно на това, което често правим не се е отказал от това, което иска. Двамата не винаги са били заедно, в годините, в които Лео живее в Барселона, Антонела има три годишна връзка с момче от родния им град Росарио. Футболистът пък излиза с две момичета, едната, от които модел на Playboy. Катастрофа, която отнема живота на близък на Антонела обаче връща Меси в Аржентина и двамата подновяват взаимоотношенията си. Футболната звезда заявява гордо в телевизионно интервю през 2009-та, че приятелката му живее в Аржентина. Тогава той е само на 22.
image

Но, коя е Антонела Рокуцо?

Антонела е родена през февруари 1988 в Росарио, Аржентина. Баща и е търговец, а майка и домакиня. От девойка красавицата има интерес към здравословното хранене, който по-късно прераства в хобито и да е фитнес модел, дори има роли в няколко филмови продукции. Срамежлива, особено като дете, Антонела казва, че е нямала много приятели. Дори и сега тя остава в страни от светлината на прожекторите. Като изключим няколко милиона фенове в Instagram, първата й самостоятелна изява е линията обувки, която стартира със съпругата на Луиз Суарез.

 




Гласувай:
0




Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: foreign
Категория: Новини
Прочетен: 6103
Постинги: 1
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930